סלט פרחי כרובית
מוצרים
כרובית בינונית מפורקת לפרחים קטנים שטופים ויבשים
שמן עמוק
שתי כפות צלפים בחומץ או במלח
חצי בצל בינוני או 2 בצלצלי שאלוט
חצי כוס פטרוזיליה כולל הגבעולים
שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי
שני מלפפונים מוחמצים במלח או חומץ
ההכנה
מטגנים כרובית בשמן עמוק מניחים על נייר סופג
(אפשר להתיז שמן לחמם גריל בתנור לשים הכי קרוב לגריל ולהפוך מידי פעם
לקרר את הכרובית
במעבד מזון לשים צלפים בצל פטרוזיליה שמן ופלפל ולעבד עד לקבלת מחית הו7מוגנית
לקצוץ דק מאוד את המלפפונים לשים בקערה יחד עם הכרובית לצקת מעל את מחית הרוטב
לערבב תוך הקפצה והנעת הקערה
להניח בכלי עם מכסה לספיגת טעמים
תהנו ועד לפעם הבאה
קנה סוכר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה