חפש בבלוג זה

דפים

יום שני, 3 ביולי 2017

מתכון סתמי  לאוהבי השניצל הטבעוני
לא עוד סתם שניצל שמחממים במקרה הטוב בתנור אפיה  אני בכוונה לא כותבת כמויות
כי זה שלכם

חומרים
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
שופ טרי פרוס דק
עגבניות שרי חצויות
בזיליקום\טרגון
טיפה בלסמי
שניצל טבעול אפשר לחתוך לרצועות ואפשר שלם מה שנראה לכם
מעט מים או אם בא לכם מיץ מתפוז
 ההכנה מחממים סיר מוסיפים מלח פלפל לחצי דקה ואז שמן ושום עד לשקיפות השום תוך ערבוב איטי
מוסיפים בלסמי מניחים לו להצטמצם מוסיפים עגבניות וטרגון\בזיליקום  מאדים מספר דקות מוסיפים נוזלים מניחים מעל את השניצל מכסים ומניחים להתבשל על להבה קטנה
מגישים חם
טעים, טעים בעיקר עם טרגון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה