מתכון סתמי לאוהבי השניצל הטבעוני
לא עוד סתם שניצל שמחממים במקרה הטוב בתנור אפיה אני בכוונה לא כותבת כמויות
כי זה שלכם
חומרים
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
שופ טרי פרוס דק
עגבניות שרי חצויות
בזיליקום\טרגון
טיפה בלסמי
שניצל טבעול אפשר לחתוך לרצועות ואפשר שלם מה שנראה לכם
מעט מים או אם בא לכם מיץ מתפוז
ההכנה מחממים סיר מוסיפים מלח פלפל לחצי דקה ואז שמן ושום עד לשקיפות השום תוך ערבוב איטי
מוסיפים בלסמי מניחים לו להצטמצם מוסיפים עגבניות וטרגון\בזיליקום מאדים מספר דקות מוסיפים נוזלים מניחים מעל את השניצל מכסים ומניחים להתבשל על להבה קטנה
מגישים חם
טעים, טעים בעיקר עם טרגון
לא עוד סתם שניצל שמחממים במקרה הטוב בתנור אפיה אני בכוונה לא כותבת כמויות
כי זה שלכם
חומרים
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
שופ טרי פרוס דק
עגבניות שרי חצויות
בזיליקום\טרגון
טיפה בלסמי
שניצל טבעול אפשר לחתוך לרצועות ואפשר שלם מה שנראה לכם
מעט מים או אם בא לכם מיץ מתפוז
ההכנה מחממים סיר מוסיפים מלח פלפל לחצי דקה ואז שמן ושום עד לשקיפות השום תוך ערבוב איטי
מוסיפים בלסמי מניחים לו להצטמצם מוסיפים עגבניות וטרגון\בזיליקום מאדים מספר דקות מוסיפים נוזלים מניחים מעל את השניצל מכסים ומניחים להתבשל על להבה קטנה
מגישים חם
טעים, טעים בעיקר עם טרגון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה