חפש בבלוג זה

דפים

יום רביעי, 7 בפברואר 2018

סלט עוף -תוצרת ענפה

חזה עוף או פילה עוף חתוך לרצועות צרות וקצרות
פלפל שחור גרוס טרי
מעט שמן זית
לחמם מחבת היטב לצקת שמן לשים את רצועות העוף לוודא שהעוף מוכן לטעמכם להוציא לקערה ללא השמן 

חופן קשיו לא קלוי 
על אותה המחבת לקלות את הקשיו עד לקבלת גוון חום זהוב  להוסיף לעוף

מספר עגבניות שרי חותוכות לרבעים או חצויות
עלי רוקט
עלי תרד צעירים \או תרד תורכי
חסה קרועה גס ביד ללא האמצע הקשה למי שלא אוהב
בצל סגול פרוס דק 
קרוטונים

לקערה עם העוף מוסיפים את כל העלים העגבניות הקשיו והקרוטונים מערבבים היטב  יוצקים מעל רוטב מערבבים ונהנים 

טעים גם ללא עוף
אני הוספתי עליו ברוקולי רק את הפרחים קצוץ נתן גיוון מענין
את העוף השריתי במיץ תפוז עם גרד יצא אחלה אפשר לגוון ללא סוף


רוטב
כפית דבש
כפית חרדל גרגרים
כף בלאסמי
כף רוטב סויה
שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי
שום כתוש [2-3 שיניים], על קרש חיתוך לשים שום אחרי הוצאת הנבט [את הנבט אני מוציאה עקב מרירותו]
לפזר מעט מאוד מלח שולחן ובעזרת סכין  לקצוץ את השום ואז למעוך אותו הלוך ןשוב עד לקבלת מחית חלקה בעזרת הסכין כמובן
מיץ מלימון
לשים הכל בצנצנת לסגור מכסה ולנער היטב נשמר כשבועיים מחוץ למקרר

 קנה סוכר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה